Je product laten repareren

Service van Coolblue.

Is je product kapot en heb je het product meer dan 14 dagen geleden ontvangen? Dan helpen we je graag met de reparatie. Lees hieronder wat je kunt doen.


Zelf oplossen

Je bent handiger dan je denkt. Uit ervaring weten we dat een groot deel van de problemen gemakkelijk door jou zelf op te lossen is. Hoe? Bekijk nogmaals de gebruikershandleiding van het product of de website van de fabrikant. Zo kun je bijvoorbeeld een defecte telefoon (of laptop) in veel gevallen repareren met een hard reset.


Repareren via Coolblue

Wil je het product toch graag via Coolblue laten repareren? Dat kan. Vergeet niet duidelijk te vermelden wat er kapot is op het online aanmeldformulier. Is je product beveiligd met een wachtwoord? Zet 'm dan terug naar de fabrieksinstellingen. In de meeste gevallen duurt een reparatie 2 weken. Mocht dit toch langer duren, dan houden we je goed op de hoogte.

Product repareren. Zo geregeld.
1 Vul het aanmeldformulier in en klik op versturen. Je ontvangt binnen 1 uur je verzendlabel per mail.
2 Gebruik de Coolblue doos of een blanco doos om het product in te pakken.
3 Print je verzendlabel en plak deze op de doos. Mocht je geen printer hebben, neem dan het retournummer en het retouradres handmatig over. Doe dit zorgvuldig zodat je retour niet kwijtraakt.
4 Breng je retour naar een PostNL afgeefpunt bij jou in de buurt of breng het naar één van onze winkels. We sturen je een bevestiging per mail zodra we je retour hebben ontvangen in ons magazijn.

Product repareren


Repareren van grote producten

Wil je een wasmachine, vaatwasser of een ander zwaar product laten repareren? Geen probleem. We komen het product in de meeste gevallen gewoon bij je ophalen. In sommige gevallen laten we een reparateur naar jou toekomen, dit is afhankelijk van het product. Een reparatie duurt meestal niet langer dan 2 weken. Wil je slechts een onderdeel laten repareren? Vermeld dit duidelijk op het online retourformulier.

Meer uit Garantie en reparatie.

Contactopties Bekijk openingstijden

Eerder bekeken door jou