Advies over rugzakken

Je bent op zoek naar een rugzak. Mooi. Je hebt echter één probleem, je kunt niet kiezen! Geen zorgen. Wij geven je graag advies over elke soort rugzak. Van schooltas tot lichtgewicht fietsrugzak. Van een rugzak die je elektronische gadgets beschermt tot een ruime backpack voor op rondreis. Kortom, de onderstaande adviespagina's verduidelijken een hoop en helpen je bij het kiezen van de juiste rugzak.

Welk type rugzak heb je nodig?

​​​
Advies over schooltassen​​
Schooltassen

Van basisschool tot universiteit: voor elke studiebol is er een schooltas om je boeken, mappen, pennen en rekenmachine in op te bergen. En hij moet natuurlijk bij jouw persoonlijke stijl passen.

​​
Advies over dagrugzakken
Dagrugzakken

Een functionele rugzak waarin je laptop, tablet en lunchpakket goed beschermd zijn tijdens een treinreis of die comfortabel zit tijdens een dag sightseeing.

​​​
Advies over sportrugzakken​​
Sportrugzakken

Rugzakken die compact en lichtgewicht zijn en goed blijven zitten wanneer je beweegt, maar met voldoende ruimte voor je sportspullen of een drinksysteem.

​​
Advies over backpacks
Backpacks

Een backpack voor het maken van rondreizen die het gewicht goed verdeeld over je schouders en heupen, maar die ook veel handige vakken heeft.

Rugzakken vergelijken

Eerder bekeken door jou